12/29/2008

TAGGED OLEH KANG ME YANG ITTEW

Saya di Tagged oleh kang ME (Idola 2) saya. Blogs dier nih banyak gambarnya yang cantik-cantik belaka. Bahasa bersahajanya cukup memikat hati saya sehingga terikut-ikut gitew. Entah apa dosa saya di Tag olehnya…ada 12 soalan semuanya..Fuh..boleh meriang (Demam) nak jawab 12 soalan ni…

1. Do you think you’re hot?

- tak lah…tak caya tanya hotlinks

2. Upload your favourite picture of you?
- Ini jer yang ada…



3. Why do you like that picture
- Baru jer balik pej Tanah tukar nama masuk geran…hik..hik..

4.When was last time you ate pizza?
- bulan 3 tahun lepas raikan along “dapat nombor satu” saya tak biasalah makan pizza, makan lempeng biasalah.

5.The last song you listen to?
-Kat radio Ufm. channel 93.60 Jam 7.00 pagi lagu Negaraku…Ops berdiri semua..

6.What are you doing right now besides this?
-nak titiskan Eye Glo plus 10ml. kat mata napa entah mata nih rasa penat pulaks…comfort strained & tired eyes katernyer ubat ni.

7.What name would you prefer besides yours?
-Y.B (yang beriman dan berharta)

8. 5 people to tag.
- Pak Man Laksam
- Cikgu Jawe
- Cikgu Pinat B
- Dilla (monggo mamper)
- Anwar (haa… bukan yang itu dia nih bakal Cikgu)




9.Who is number one?
- Pak man yang rajin dan tak penat-penat bercerita pasal zaman muda-mudanya dolu-dolu…

10. number three is having relationship with?
- Cikgu yang rajin dan pandai memasak dan saya pulak minat makan lah…

11. How about number four?
- Dilla adalah antara jawe yang paling sogeh gitew..baru balik ngelencer dari Hongkong lagi…tak caya gi lah Blogs nya..monggo MAMPER.

12. Who is number two?
- baru jer sayer kenal mamat nih…dier nih Senior bloggers Cikgu, Ustaz, Penceramah Motivasi…pandai bahasa Russia lagi….ojo pegel yo kang!!!!

Akhir kata dari saya; Selamat menyambut Tahun baru 2009 semoga hubungan kita semua kekal sepanjang masa….kawan-kawan yang lain bukan habiha69 lupakan tapi tak nak menyeksa kalian menyambut tahun baru kali nih dengan Demam kena “TAG”...Salam semua

IKHLAS DARI KU HABIHA69.

13 comments:

en_me said...

oke ustaz yg ittewww.. terimakaseh seng ake ake yo..

HABIHA69 said...

ye lah kang ME..dah terbayarlah hutang saya kat Kang ME tue...moga ikatan silatur rahim ini berpanjangan..amin

manlaksam said...

Ustaz,
Pak Man terpaksa ambik masa sikit...kerana tak faham 'white man language'...

HABIHA69 said...

jangan marah pak Man..pst..jelitawan dan rupawan kan ader...hik..hik gurau lagi nih...ampun kan patik Pak Man...

cikgu jawe said...

aaaaaa? kena tag?. huhu.. :P

HABIHA69 said...

Jangan marah la CikgUstaz ittew...alon-alon lah...ada 2 hari lagi 2008 tahun depan pun boleh juger 2009 hi..hi..hi

PINATBATE said...

wah!..Ustaz habiha dah pandai tag sekarang yer...

alon-alon ojo lali wes lah..;P

Miss Jaz said...

salam mr.habiha..jue dah lama tunggu berita terbaru..rindu nak baca n3 kat sini..ari2kan lama tak kirim berita kat sini..rindu tazkirah...take care..wassalam

HABIHA69 said...

hi..hi..cikgu Jue..Insyaallah Nnti akan ada tazkirah baru..tpi tahun depan lah 2009, 2008 tinggal sehari je...Salam Tahun Baru 1430H untuk Cikgu Ju itu..dan Tahun Baru 2009 moga cikgu Suksess dlm. kerjaya..

HABIHA69 said...

Cikgu PinatB..ojo la pegel kak...sajer je untuk kenang-kenangan tahun 2007 dari Kang ME dan Saya..

HABIHA69 said...

Cikgu PinatB..pembetulan tu 2007 ke 2008..hi..hi..hi..malu..malu..

PINATBATE said...

hikhikhikhik....;D

dilaOHdila said...

amboi amboi.....aku rong sempet mboco tulisan nombor PAPAT kayye
ayyuh kak pint omongey iki wong suggeh. WES arek MEDDEL kain ney iki kok sugeh TOH, Yo alhamdulillah Amin.
Ustad
ngelencer nyang HONGKUNG itu DITAJA
ditaja Oleh cap JEMPOL yo kak pint kan (huhuhu!!!!)