12/30/2008

TAG UJUNG tahun 2008 JOWO PINTER

Bro Black Purple @ panggilan manjanya Kang JP (JOWO PINTER) telah mengetag saya. mengenai work station... jazakallah kepada Kang JP yang mengingati saya dan sudi mengetag saya .

Ini ANTARA syarat dari Kang JP "Syarat yang diberikan untuk tag ini adalah:

Snap work station anda.
Kemudian taruh link blog anda di bawah gambar work station anda iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada.
Sekiranya tag ini berkembang, pasti akan ada banyak link-link di bawahnya, kalau tak, terencatlah dia...






Saya ada 2 work station... ( kat umah satu kat Pejabat satu)

Dengan itu saya rasa saya nak tag 3 orang ini( Syaratnya 7 orang )saya tak nak lebih lah sebab bukan semua orang suka kena TAG yang sayer TAG inipun tak tahu lah entah marah ker entah tension ker atau boikot sayer pulak nanti...apa pun anggaplah ia sebagai kenangan manis di tahun 2008 tak per kanss ..tak marah kansss..Selamat tahun baru 2009…

1. Seri yang baru berpindah ker Bangi..saya suka menyebok kat blogs nyer itu
2. Pok Li yang sentisa ensem dan tenang itu…
3. Cikgu Jue yang mula sebok dgn anak-anak muridnya itu…

16 comments:

KAKTINY said...

salam kepada tuan punya blog.. trima kasih sudi singgah ke teratak jiwa kaktiny yer..... hihihi...

HABIHA69 said...

Walaikum salam...Nnti tawun depan 2009 sayer singgah lagik aaa...lama tu Sis..tawun depan..Jazakallah aliki.

dilaOHdila said...

wah iki lagi SUGGEH
wsation ajer ada dua
aku ada satu jek ustad (hehehehe)

Miss Jaz said...

salam..thanks coz tag jue...ini kali jue plak tag habiha...sila layari blog jue untuk menjawab tag dan dapat award..

HABIHA69 said...

Sorry lah Dilla & Cikgu Jue lambat reply comments nih...maklumlah tahun baru kan....cuti lerr..

Dilla...mmg dua tapi ada chop "ditaja oleh"...hu...hu...hu...paham-paham jer dah le Dilla

Cikgu Jue..award? waa...takut la saye..jangan tersilap masuk ward dah lee....

Miss Jaz said...

salam..jue dah jawab tag tue...hope berpuas hati..

en_me said...

me tak ensem katernyerrr.. tak sugeh katernyerrr.. uhuhu

HABIHA69 said...

Salam kang Me ittew..biarlah kita ensem dan sogeh di akhirat itu lebih bermakna kans...Selamat Kembali ke tirai 2009..bagi Ku Kang Me.. "forever young & sporting"

seri said...

Salam Ustaz.. Kabare? buat sushah2 jer meng TAG saya hehe. Batu 5 Bangi area mana.. idak katahuan....

HABIHA69 said...

Salam...eh..Serikandi..Terima Kasih larr sudi dtg sini lagiks...alaa tak jauh pun batu 5 tu...jalan hala gi ke Semenyih yang ada highway Baru LEKAS tu..kojap jo sampailah kek Kualo Pilah..Ni..Tags tu datang dari Bro Blek Perpel..Jowo pinter dari Muor tu...OK..Moga 2009 ini penuh keceriaan yer..

Chekgu BaniHassim said...

melayan tag je laa...nasib laa...

HABIHA69 said...

Salam Cikgu BH...TQ lah dtg kat blogs saye nih yang tak ada isi aper pun...itu lah dah kena TAG 2 kali saye pun ilang akal ni...nipun ada satu lagi TAG tak terjawab...jgn lupa Cikgu moga kita boleh berkawan jadi bloggers yang understanding...Cikgu BH memang ensem lar..patut anak murid suka kacaw...hik..hik..

blackpurple @ jowopinter said...

Salam kang ustaz.

Trimas sudi menyempurnakan tag ini. :)

HABIHA69 said...

Salam kang JP..bila leh jumper ekk? belanjer aaa...

Pok Li said...

Belum sempat dijawab ustaz. Tunggulah harinya :)

HABIHA69 said...

Salam Pok Li yang ensem....tak per..dok jadi hal, dok dang dak pe..